Bilen

Katja Vahlberg berättar om hennes dotter som har trånga luftrör och hur det var en pina för hela familjen att åka bil. Tills de satte en Yocoairdyna och "... det bästa var att lilla Johanna ( vår dotter) för första gången på länge satt fint i bilen, helt lugn och fin..." 

Har du köpt en begagnad bil?

En kund kan numera ta med sin dotter i bilen utan några problem, tidigare blev hennes luftvägar irriterade av en kvarvarande röklukt i den nyinköpta begagnade bilen. Detta hjälpte med Yocoair! Klicka och läs hela brevet

Är du trött på doftgranen?

Sätt upp en Yocoairdyna i bilen och slipp onaturlig lukt. Dynan adsorberar lukten helt enkelt.

Har någon rökt i bilen?

En Yocoairdyna ger en otrolig effekt. Läs vad exempelvis Bilsport har skrivit om lukter i bilar och att dessa lukter nu är ett minne blott med hjälp av Yocoair.

En bilhandlare menar att Yocoair hjälpte en hårt stinkande bil att bli luktfri, när konventionell behandling inte hjälpte! Vidare skriver han att ”ännu en fördel är det låga priset jämfört med exempelvis ozonbehandling.”

Bildnamn Begagnade bilar går att göra luktfria

Skjutsar du runt på en blöt hund?

En blöt hund luktar inte så värst gott – hur gullig den än är!

Häng upp en Yocoairdyna under sätet där luften cirkulerar om du har  hunden där bak så häng en Yocoair-dyna på gallret. man kan också luktf'sanera bilen med Yocoair-pulver, se till att bilen är absolut torr strö sedan ut Yocoair-pulver i säten på golv överallt där du kommer åt.

Låt nu detta vara i 1-2 dygn dammsug sedan upp pulvret och du kommer ha en luktfri bil, båt, husvagn,husbil ja Yocoair kan användas över allt där det luktar illa