Cigarettrök

Om du har haft många rökare hemma eller tagit över en inpyrd lägenhet så kan du få bort lukten med hjälp av Yocoair.Du har kanske köpt fina möbler på aktion och sedan när du kommer hem in i värmen så stinker det rök.

Är det tyg eller skinn så ska du se till att det är absolut torrt strö sedan Yocoair-pulver över möbeln låt det vara i 1-2 dygn dammsug sedan upp pulvret.

 Är det hårda material som bänkar skåplucker bord som stinker rök eller unket källar lukt så ska du spraya Yocoair på en svamp stryk på en tunn hinna låt det vara några timmar fukta en strasa och torka av ( prova först på en liten bit så att det tål Yocoair).

 Om du bara har röklukt i rummet eller snabbt vill bli av med en lukt som du inte vet var den kommer ifrån fäster du en Yocoair-dyna framför en bordsfläkt.

 

Nöjd kund berättar: "... min skinnjacka och när jag fick den tillbaka stank den av rök. Jag trodde det var kört och att jag skulle behöva kasta den. Provade iallafall att hänga in en dyna i en garderob där skinnjackan fick hänga ett tag. Var på väg till tippen och tänkte ta med jackan men då hade det omöjliga hänt: den luktade inte längre rök!"

Bildnamn Har ni rökt inomhus?