Yocoair - dyna

Dynan hänger du upp där det finns viss luftcirkulation. Exempel är i bilen, husvagnen, toaletten, soprummet, garderoben. Häng en Yocoair-dyna under sättet i bilen. I snitt räcker en dyna cirka 3 månader, beroende på användningsområde och behov. Dynan tar bort lukter som t.ex. blöt hund i bilen, döda råttor som fastnat i väggarna, gammal inpyrd cigarettrök, m.m.

20 gram

 

Yocoair - spray

Du får snabbt bort dålig lukt genom att spray i rummet eller direkt på stället som luktar. Bättre att spraya fler gånger än mycket. OBS! Prova alltid på ett litet, dolt, ställe om materialet där du ska spraya tål produkten. Om du har möbler eller skåp i trä eller annat fast material så spraya lite på en svamp och stryk på ett tunt lager låt det vara i någon timme torka sedan av med en fuktig trasa. En tumregel är att om materialet tål saltvatten så tål det också Yocoair. Varför inte förvara en flaska i badrummet och en vid skohyllan – där är ju lukter vanliga…

100 ml och 500 ml finns hos våra återförsäljare
200 ml kan du även köpa i vår webbshop

 

Yocoair - pulver

Sanera möbler, mattor, textiler, bilar, båtar, husvagnar med Yocoair pulver. När olyckan varit framme (kattkiss i soffan) på mattor och textiler, tvätta först så noggrant som möjligt och låt torka. Strö sedan på Yocoair pulver, arbeta ner pulvret i tyget och i mattbotten, låt stå ett dygn och städa färdigt med dammsugaren. Det är viktigt att ytorna är torra när de saneras!

Kattlådor, fågelburar m.m. Strö Yocoair pulver i kattsanden eller i det ”strö” som används i botten på buren för fåglar, kaniner, marsvin m.fl. Yocoair pulver neutraliserar dålig djurlukt. Man kan även använda Yocoair spray.

100 gram